Ara

Birleşmiş Milletler tarafından 3 Aralık günü, engelli vatandaşlarımızın hakları, topluma kazandırılması ve yaşadığı sorunlara toplumsal farkındalık oluşturulması amacıyla 'Dünya Engelliler Günü' olarak kabul edilmiştir. Öğrencilerimize bugün ile alakalı bilgilendirilmeler yapılıp videolar izlenmiştir.

Ara

Okulumuzda düzenlenen ''Öğretmenler Günü Kutlama Programı'' ile, öğretmenler gününün anlam ve önemi belirtilerek kutlanmıştır. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, okulumuz konferans salonunda yapılan program ile anıldı. Program okulumuz müzik öğretmeni Muhammet KUNDUZ ve öğrenci koromuz eşliğinde gerçekleşti. Günün anlam ve önemi konuşması, şiirler ve Atatürk'ün sevdiği türküler seslendirilerek program sona erdi.

Kas

Okulumuzda cumhuriyet bayramı coşkuyla kutlandı. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98. yıl dönümü, okulumuz korosunun seslendirdiği şarkılar eşliğinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Okulumuz öğrencilerine kişisel bakım ve temizlik semineri verilmiştir.

Eyl

Okulumuzun tüm sınıf ve şubelerinde kitap okuma saatlerimiz başlamıştır. Covid-19 tedbirlerine uyarak öğrencilerimiz bugün ilk kitap okuma saatlerini gerçekleştirmiştir.

Eyl

Yeni Eğitim-Öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar diliyoruz.

Devam eden salgın sebebiyle öğrencilerimiz okula başlamadan önce tüm sınıflarımız koruma altına alınmıştır. Okulda gerekli uyarı levhalarımız, dezenfektanlarımız ve salgının gerektirdiği tüm tedbirler mevcuttur.  Öğrencilerimize gerekli bilgilendirmeler öğretmenlerimiz tarafından yapılmış olup kurallara uyum nöbetçi öğretmenlerimiz tarafından gözlenmektedir. Her sınıf için sınıf oturma planı oluşturulmuş olup sınıfların düzeni sağlanmıştır.  Okulumuz gerekli yerlerde uyarı levhaları bulunduruyor; 14 Kural, hijen kuralları ve Koronavirüs tedbirleri ise her sınıfa asılmıştır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma programları Koronavirüs kurallarına uyularak gerçekleştirildi. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda "maske-mesafe-hijyen" kurallarına uyularak sınavlar yapılmaya devam ediliyor.

Mrt

Okulumuz Koronavirüs'e karşı tüm tedbirleri almıştır. Öğrencilerimize gerekli bilgilendirmeler öğretmenlerimiz tarafından yapılmış olup kurallara uyum nöbetçi öğretmenlerimiz tarafından gözlenmektedir. El dezenfektanları hem Atölye binamızda hem de Ana binamızda her katta bulunmaktadır. Öğrencilerimiz okula girmeden önce ateşleri ölçülüp gerekli uyarılar tekrarlanmaktadır. Her sınıf için sınıf oturma planı oluşturulmuş olup boş bırakılacak sıralar belirlenmiş ve uyarılar yapıştırılmıştır.  Okulumuz gerekli yerlerde uyarı lehhaları bulunduruyor; 14 Kural, hijen kuralları ve Koronavirüs tedbirleri ise her sınıfa asılmıştır.

Mrt

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin; öğretmenleriyle birlikte okulun bulunduğu Sungu Beldesinde tespit edilen belirli sayıdaki ihtiyaç sahibi kişilerin; evlerinin bölümlerinin küçük bakım ve onarımlarının, evlerinde bulunan kullanılmaz veya eskimiş durumdaki eşyaların tamir ya da değişim gerektiren küçük onarımlarının, hayatlarını kolaylaştırıcı bilgilendirme ya da yardımların, onları sevindirecek mutlu edecek maddi ya da manevi dokunuşların toplum hizmeti kapsamında belirli plan be proje dahilinde yerel imkanlarla yapılması planlanmaktadır. Katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize, idaremize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Projemiz hakkında ayrıntılı bilgi;