Merkez Sungu Eğitimciler Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adres
SUNGU BELDESİ HÜRRİYET MAH. KIRKPINAR SK. SUNGU EĞITIMCILER ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI NO: 6B MERKEZ / MUŞ
Vizyon
Nitelikli, eğitimi sürekli kılan ve gelişen, ulusal ve evrensel boyutta topluma katkı sağlayan, insana ve çevreye saygıyı ilke edinen, yetiştirdiği insan ve verdiği eğitimle örnek gösterilen, mensubu olmaktan gurur duyulan bir okul haline geleceğiz.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaç, ilke ve hedefleri doğrultusunda; disiplinli, çalışkan, meslekî ve akademik alanda başarılı; ilgi, yetenek ve hedefleri doğrultusunda yüksek öğretime hazırlayan; alanlarında ihtiyaç duyulan ulusal ve uluslararası meslek standartlarına uygun nitelikte insan yetiştiren; bilim ve teknoloji ışığında yeniliğe ve değişime açık; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; insana, topluma ve doğaya saygılı; milli, ahlâkî, insanî, manevî ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren yüksek karakterli nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz Futbol,Futsal,Voleybol,Basketbol,Oryantiring gibi birçok branşta ilde derece yapmıştır.
Şehir içi minibüslerle yapılmaktadır.
Servis bulunmamaktadır.
İl merkezine 8 km, İlçe merkezine 2 km uzaklıktadır.
Okulumuz birçok sportif etkinliklere katılım sağlamaktadır.